Web Analytics Made Easy - Statcounter

"قرآن، کتاب رشد و رویش" شعاری است که برای بیست‌و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم در نظر گرفته شده است. ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری بیست‌و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم ساعتی پیش در ساختمان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآنی ارشاد و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم، اردیبهشت‌ماه سال آینده در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. "قرآن، کتاب رشد و رویش" عنوان شعاری است که برای نمایشگاه بیست‌و هشتم قرآن در نظر گرفته شده است.

فقهی‌زاده در بخشی از سخنان خود به اهداف برگزاری نمایشگاه قرآن اشاره کرد و گفت: هدف اصلی ما، توسعه و ترویج فرهنگ قرآن و عترت است و رویکرد معاونت قرآنی در نمایشگاه، حمایت از محصولات قرآنی و ایجاد زمینه برای تعامل مناسب میان مجموعه‌های فرهنگی و قرآنی با اهتمام به صرفه‌جویی در هزینه و بهره‌وری بیشتر خواهد بود.

موضوع تداخل نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم با نمایشگاه کتاب، یکی از سؤالاتی بود که خبرنگاران از معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد داشتند.

نمایشگاه بین‌المللی قرآن هرساله به‌ فاصله چند روز از پایان نمایشگاه بین‌المللی کتاب، افتتاح می‌شود و چند سالی است که همین موضوع سبب شده تا مقدمات آماده‌سازی نمایشگاه قرآن با مشکل مواجه شود امّا به گفته فقهی‌زاده،  هماهنگی‌‌های لازم با مسئولان نمایشگاه کتاب شده است تا امور مربوط به جمع‌آوری نمایشگاه کتاب در اسرع وقت و با سرعت اجرا شود.

فقهی‌زاده درباره اینکه آیا برای شهدای مقاومت و به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی برنامه‌ای در نظر گرفته شده است، گفت: شهادت حاج قاسم سلیمانی و همراهانشان شکاف بزرگی را در جامعه اسلامی ایران به‌وجود آورد. اختصاص بخشی از نمایشگاه به شهدای محور مقاومت، انتظار عمومی است و برنامه‌ریزی کردیم بخشی را با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت و به‌ویژه شهدای مقاومت اختصاص بدهیم.

فقهی‌زاده درباره سؤال دیگر خبرنگار فرهنگی تسنیم درباره تکلیف برگزاری مراسم تجلیل از خادمان نیز گفت: مراسم تجلیل از خادمان قرآن بنا بر عادت، همه ساله در ماه مبارک رمضان و در سالروز ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) برگزار می‌شود. امسال هم تلاش می‌کنیم تا برنامه تجلیل از خادمان بیست‌و هفتم که سال گذشته برگزار نشد و مراسم بیست‌و هشتم به‌صورت تجمیعی با حضور ریاست جمهوری برگزار شود. آقای صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اهتمام زیادی دارند تا رئیس‌جمهور در این برنامه حضور داشته باشد اما اگر مانعی برای شرکت ایشان وجود داشته باشد ما به نحو دیگری آن را در ماه مبارک رمضان برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT11 واژه های کاربردی مرتبط معاونت فرهنگی وزارت ارشاد معاونت قرآن و عترت نمایشگاه بین‌المللی قرآن قرآن کریم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد معاونت قرآن و عترت نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم معاونت فرهنگی وزارت ارشاد معاونت قرآن و عترت نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد

جزئیات برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تشریح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه 16اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه و علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی برگزار شد.

رییس نمایشگاه کتاب تهران در این نشست و در پاسخ به پرسش تسنیم درباره اقدام وزارت ارشاد برای ممانعت از حضور ناشران کتاب ساز و پخته خوار که به انتشار کتاب‌های ناشران دیگر می پردازند،  گفت: ناشران پخته خوار  از گریزگاه‌ها و خلأهای قانونی برای انتشار کتاب استفاده می‌کنند و کتاب‌هایشان با تخفیف بالا ارائه می‌شود. امسال تلاش شده اگر روشن شد که ناشری آثار ناشران دیگر را کپی کرده یا از آنها استفاده نادرست و غیرقانونی داشته است در نمایشگاه حضور نداشته باشد البته این مهم نیاز به کار جمعی و گروهی دارد.

احمدوند ادامه داد: برنامه‌های ویژه‌ای برای غزه و فلسطین در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. هم برنامه‌های مختلف و  هم کار حجمی و نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده است. از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه تجلیل خواهیم کرد.

وی افزود:  حدود 60 ناشر خارجی امسال  50 هزار عنوان کتاب عرضه می‌کنند،  رویدادی با عنوان نشر ایران در روزهای  24,25,26 اردیبهشت در بخش بین الملل نمایشگاه برگزار می‌شود و نشر ایران معرفی خواهد شد. حدود 20 مهمان از کشورهای منطقه در نمایشگاه حضور دارند.

 

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • بازدید رایزن فرهنگی ایران در کابل از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان